Aktuelt

Produkter for produksjon og reparasjon av GRP

Vår engro avdeling leverer produkter og varer til verksteder og privatpersoner over hele landet. Produktene våre finner du mer informasjon om på nettbutikken, og er det noe du ikke finner så ta gjerne kontakt med oss!

Siddis Plast har egen engos avdeling som leverer alt innen produkter til reparasjon og produksjon med glassfiber og polyester produkter. Vi kan levere moduler, skap og andre ting produsert i glassfiber på forespørsel. Kom gjerne til oss med din utfordring. Vi ordner frakt over hele landet. Frakt kommer som et tillegg. Pristillegg på enkelte farger kan forekomme.

Våre populære reparasjonssett for glassfiber eller topcoat  inneholder det man trenger og instruks for å kunne utbedre mindre skader. Glassfiber rep sett inneholder 0,5L polyester, herder og  glassfiberduk. topcoat rep sett inneholder topcoat, herder, målebeger, aerosilpulver for å lage sparkel og rørepinne.

Vi lagerfører et stort utvalg av polyester top‐ og gelcoat fra de fleste leverandører.  Forespør oss om fargene du trenger. Vi lagerfører og har lister over farger på de fleste båter, f.eks Nordkapp, Bella, Draco, Viksund, Uttern, Princess mm. Hos oss får du alltid gode råd på kjøpet.

Vi fører Mastervolt sine produkter

Siddis Plast AS har både verktøy, programvare og diagnoseutstyr til å sette opp, justere og feilsøke på Mastervolt sine produkter for båt og bobil. Med vår servicebil kommer vi gjerne ut og gjør jobben der du ønsker.

lagt til handlevogn